Extravaganță, eleganță și îndrăzneală la Gala Premiilor Oscar 2020. Care au fost cele mai apreciate ținute ale serii
10 Februarie 2020, 18:20
(actualizat 10 Februarie 2020, 19:54)

Eleganță și extravaganţă! Ca la fiecare Gală a Premiilor Oscar, ținutele vedetelor au captat atenția publicului și a presei la fel de mult ca filmele și laureații. Au fost ținute diverse, de la toalete non-conformiste, la vestimentații îndrăznețe ori foarte feminine.

Ținuta purtata de Brie Larson, o creatie Celine, roz-șampanie, a fost printre cele mai admirate. Are nu mai puțin de 120 de paiete, 110 mii mărgele de sticlă și 13 mii de swarovski.

Janelle Monae a făcut senzație într-o toaleta Ralph Lauren, la care s-a lucrat 600 de ore și pentru transportul căreia a fost nevoie de patru oameni.

Simple, dar sexy și de bun gust - este părerea presei despre rochiile purtate de Penelope Cruz și Salma Hayek.

La categoria îndrăznețe și nonconformiste, locul întâi revine cântăreței Billie Eilish, cea care, în cadrul galei a interpretat o piesă in memoriam, pentru celebritățile dispărute în ultimele luni, între care baschetabalistul Kobe Bryant.

Cynthia Erivo, nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru rolul Harriet, a purtat o creație Versace alb cu argintiu care a pus-o în valoare extrem de bine, este părerea unanimă a specialiștilor din industria fashion.