Familii reunite de Paște, după un an de izolare
02 Mai 2021, 19:54 | Știrile TVR

Paștele a adus anul acesta pentru multe familii bucuria revederii cu cei dragi fără teama că s-ar putea îmbolnăvi. După un an de izolare în care întâlnirile au fost reduse, acum rudele s-au putut reuni în jurul mesei de saărbătoare. Pentru o familie din județul Alba, ca pentru multe altele, emoția revederii a fost pe măsura așteptării după luni de zile în care întâlnirile au fost doar online.

Emoția și bucuria revederii au fost cel mai potrivit cadou de Paște pentru membrii acestei familii din județul Alba. Părinți, frați, nepoți sau veri, cu toții s-au revăzut și s-au strâns în brațe pentru prima dată după un an de grele încercări trecute cu bine.

Dacă anul trecut au sărbătorit Învierea Domnului singuri acasă, anul acesta relaxarea restricțiilor dar și faptul că sunt cu toții vaccinați le-a permis să se bucure de sărbătoare împreună.

După masa tradițională cu bucate de sărbătoare, vine momentul depănării aminitirilor.

Pentru mulți dintre ei aceasta este prima ieșire după mult timp petrecut în izolare.

Dupa un an de încercări și temeri, Paștele sărbătorit împreună cu familia reprezintă pentru mulți luminita de la capătul tunelului, dar și promisiunea unui viitor în care astfel de momente vor redeveni regulă, și nu excepția.