Fascinaţia lui Bill Clinton pentru Ivanka Trump, George W. Bush în luptă cu pelerina de ploaie, rochia Primei Doamne. Postări virale pe net

21 ianuarie 2017, 19:52

Bill Clinton nu doar că a privit-o languros pe Ivanka, dar nu îşi putea lua privirea de la ea. Pe fostul preşedinte american l-a trădat şi mimica. Părea cu totul transpus şi nici măcar nu a observat că a fost prins de soţia lui, Hillary, care îl privea insistent şi critic.

Filmarea a devenit virală şi a fost distribuită pe reţele de socializare de milioane de utilizatori.

O altă imagine care circulă pe internet este cea cu fostul preşedinte George W. Bush, care în timpul ceremoniei inaugurale a dus o adevărată luptă cu mantaua de ploaie. Luptă pe care a şi pierdut-o. Nu i-a dat de cap, ba chiar s-a acoperit cu totul cu pelerina din plastic, de parcă era băgat într-un sac.

S-au scris şi spus multe despre ţinuta impecabilă a Primei Doamne, Melania Trump, iar creatorul toaletei, Ralph Lauren, a primit sute de mii de mesaje de felicitare.

Nu doar despre Melania Trump s-a vorbit mult, ci şi despre Kellyanne Conway, una dintre cele mai influente colaboratoare ale noului preşedinte american.

Unii au apreciat toaleta ei în culorile drapelului american. Alţii au asemuit-o însă cu o stewardesă, ori cu o vânzătoare din fast food-urile americane ale anilor ‘60.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite