Fată violată de tatăl vitreg. Mesajul mamei copilei: Nu așteptați, niciun moment. Imediat trebuie mers la poliție

17 mai 2022, 15:26

Bărbatul de 43 de ani ar fi profitat de minora de 14 ani, în timp ce soția lui era plecată de acasă. Nu este clar de când dura totul. Cert este că femeia a observat o schimbare în comportamentul fetei și s-a decis să instaleze camere de supraveghere, fără știrea bărbatului. Verifica imaginile de pe telefonul mobil și așa a descoperit totul. Imediat a mers la poliție și l-a demascat.

Mama fetei: Nu eram sigură ce se petrece în casă şi în momentul în care am aflat ce se intâmplă, am mers la poliţie. A fost un şoc teribil!

Jurnalist: Soţul ce a spus?

Mama fetei: A negat.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul de 43 de ani fost reținut de polițiști pentru 24 ore. Magistrații Judecătoriei Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Vecinii sunt șocați.

Nu ne-a venit să credem. Ce a avut în mintea lui, în capul lui, nu stiu. N-am crezut că face așa ceva. Am rămas trăsnit. N-a fost fata lui, dar e minoră. Rușine!

Pentru că sunt numeroase cazuri de acest fel, multe ținute ascunse, de rușine sau de frica, mama fetei are un sfat pentru toate victimele abuzatorilor:

Mama fetei: De multe ori aparenţele înşală. Nu aşteptaţi, niciun moment. Imediat trebuie mers, după prima palmă, după orice!

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite