Fed Cup: Fără Simona Halep şi Sorana Cîrstea, România riscă să se bată cu Rusia fără a avea vreo jucătoare clasată în Top 100 mondial

12 decembrie 2019, 13:54

Cu Sorana Cîrstea, retrasă din naţională, şi cu Halep, decisă să boicoteze noul format de desfăşurare din Cupa Federaţiei, România riscă să se bată cu Rusia fără a avea vreo jucătoare clasată în Top 100 mondial.

Horia Tecău: „Avem jucătoare bune care au demonstrat mereu că pot câştiga meciuri împotriva jucătoarelor de top, dar va fi mai greu fără Simona, clar!”

„O absenţă a Simonei este foarte importantă pentru echipă, pentru moral, pentru meciuri, pentru puncte. Va fi un efort mult mai mare din partea echipei ca să câştigăm acest meci fără Simona”, a declarat Horia Tecău.
Fără meci de simplu câştigat în 2019 de o altă româncă în Fed Cup, România a ajuns în semifinale cu cele 4 victorii ale Simonei.
„Fără ea, luăm bătaie cu 5-0”, este convins Ion Ţiriac, în situaţia momentană în care Rusia are 8 jucătoare în Top 100 WTA şi este neînvinsă în Cupa Federaţiei din aprilie 2018.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite