Femeia din Sălaj care și-a torturat nepoții a fost arestată preventiv IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

30 august 2018, 19:05

Băiatul torturat și obligat la perversiuni sexuale era crescut de o mătușă, după ce mama sa a avut grave probleme de sănătate. Procurorii DIICOT au descoperit că femeia care îl avea în grijă îl obliga să stea în genunchi, legat la gură cu un fular și țînând pe brațe o bâtă. Era îmbrăcat cu haine groase de iarnă și obligat să stea aproape de o sobă, deși afară era un soare torid. Anchetatorii susțin că băiatul ar fi stat ore în șir în această poziție, fără hrană sau apă. Vecinii nu au bănuit nicio clipă prin ce chinuri a trecut copilul.

Anchetatorii s-au îngrozit când au aflat la ce torturi și perversiuni sexuale era supus băiatul, uneori chiar de față cu sora sa. Cel care a dezvăluit ororile a fost un bărbat care locuia împreună cu femeia. Acesta a dus oficialilor de la Protecția Copilului din Zalău fotografii și o filmare în care apare copilul maltratat. Autoritățile susțin că nu au sesizat nimic neobișnuit în timpul anchetelor sociale.

După ce au văzut fotografiile și filmarea, angajații Direcției pentru Protecția Copilului i-au dus pe băiat și pe sora lui într-un centru de plasament.

Prcurorii DIICOT care anchetează cazul au cerut arestarea femeii acuzate de pornografie infantilă, corupție sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Iar judecătorii au trimis-o după gratii pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite