Festivalul Cerbul de Aur are muzică pe gustul tuturor românilor! Gala Centenară va împleti muzica populară tradiţională românească cu cea modernă
13 August 2018, 19:53
(actualizat 13 August 2018, 19:54)

Festivalul Cerbul de Aur are muzică pe gustul tuturor românilor! Ultima seară va fi Gala Centenară, un spectacol folcloric ce va împleti muzica populară tradiţională românească cu cea modernă. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Alături de maestrul Nicolae Botgros și Orchestra "Lăutarii" din Chișinău, spectatorii vor fi martorii unui spectacol eclectic în care muzica tradițională  va fi reintrepretată de artiști ca Grigore Leșe sau Damian Drăghici. TVR aduce pe scenă artişti din toate regiunile istorice ale țării, nume sonore ale folclorului.

Show-ul "Vedeta Populară" va fi prezent pe scena festivalului cu câțiva dintre laureații concursului, dar și tineri care au debutat la TVR.

În ultima seară, gazda folclorului va fi Iuliana Tudor.

Cerbul de aur se va desfășura în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov și va fi transmis în direct de Televiziunea Română.

Festivalul a pus la dispoziție invitații speciale, iar ca să le câștigați trebuie să găsiți Cerbul. Sunt trei, răspândiți în trei orașe. Unul este în Centrul Vechi al Capitalei, lângă clădirea Băncii Naționale a României. Pe al doilea îl găsiți în Piața Sfatului din Brașov, acolo unde se va ține festivalul. Și al treilea este în Constanța, la Cazinoul din Mamaia.

După ce i-ați găsit, nu ratați momentul, faceți poze, apoi încarcați-le pe contul de Facebook sau cel de Instagram cu mesajul: Vino la Cerbul de Aur 2018, urmat de haştag #cerbuldeaur2018.