Festivalul Cerbul de Aur începe miercuri. Accesul în Piața Sfatului se face începând cu ora 18.45

28 august 2018, 14:58

Organizatorii au stabilit niște reguli pentru spectatorii care vor ajunge în Piața Sfatului, reguli pe care le găsiți și pe site-ul Cerbul de Aur, dar și la toate cele patru intrări din Piața Sfatului.

Spectatorii care au bilet pot intra în zona Pieţei Sfatului începând cu ora 18.45 și până cel târziu la 20.20. Show-ul începe în fiecare seara la 20.30.

Chiar dacă afară va ploua, umbrelele sunt strict interzise, spectatorii fiind sfătuiţi să aibă la ei pelerine de ploaie.

Organizatorii le mai recomandă spectatorilor care vin la Cerbul de Aur să folosească transportul în comun deoarece locurile de parcare în centru sunt limitate.

Accesul se va face începând cu ora 18.45 și va fi permis până în jurul orei 20.15, 20.20. Vom vedea cât de târziu vom putea duce acest prag al accesului și în funcție de modul, fluiditatea cu care se face accesul în Piața. Vor fi patru puncte de acces. Trei vor fi situate în zona străzii Mureșenilor și unul în zona străzii Hirscher (…) vor fi 14 porți distribuite pe zonele de acces, a spus Smaranda Vornicu, directorul festivalului.

Cei care au abonamente trebuie să le păstreze toate cele cinci zile ale Festivalului.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Ziua Sfântului Patrick, patronul spiritual al irlandezilor

Valencia Fallas: Printre cele mai frumoase opere efemere din Europa