Fetița din mașina lovită de tren, la Bistrița, a murit. Bilanțul accidentului a ajuns la 5 morți

2 iunie 2017, 14:02

Patru fraţi cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani şi o rudă a lor, de 20 ani, au murit în urma accidentului produs joi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la trecerea la nivel peste calea ferată.

Maşina lovită de tren a fost târâtă 200 de metri pe calea ferată. La volan era o tânără de 19 ani care avea permis de conducere de o lună.

O fetiţă de 12 ani, cel mai tânăr pasager, singura supravieţuitoare a accidentului, a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi transportată la Tîrgu Mureş. A murit însă și ea.

Tinerii locuiau în nişte blocuri sociale, la care se ajunge doar dacă treci calea ferată. Localnicii din zonă sunt revoltaţi pentru că, deşi este o zonă populată, unde mai avusese loc un accident similar, autorităţile nu pun barieră. Trecerea este semnalizată doar cu semnul stop şi crucea Sfântului Andrei.

Circulaţia trenurilor a fost oprită. În trenul de persoane se aflau 80 de călători. Nimeni nu a fost rănit, dar garnitura a fost întoarsă în gara Bistriţa. Şi alte garnituri au avut întârziere.

În decembrie 2015, patru tineri, care aveau între 15 şi 29 ani, au murit în acelaşi loc. Erau într-un taxi care a fost lovit de un tren.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite