Fiica lui Pele dezminte veștile triste despre tatăl său: “Nu este sub îngrijire paliativă”

Pele
Pele
5 decembrie 2022, 11:24

Unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor, Pele a suferit o intervenție pentru îndepărtarea unei tumori la colon în septembrie 2021 și a primit îngrijiri spitalicești în mod regulat.

Ziarul Folha de S.Paulo a relatat, sâmbătă, că primește îngrijiri paliative, după ce chimioterapia a încetat să mai dea rezultatele. Medicii lui Pelé nu au confirmat această informație.

„Este destul de nedrept oamenii să spună că este în stare terminală, că este sub îngrijire paliativă. Credeți-mă, nu este așa”, a spus Flavia Nascimento într-un interviu pentru Globo TV.

Cel mai recent raport al personalului medical de la spitalul Albert Einstein din São Paulo, publicat sâmbătă după-amiază, spunea că Pela se află într-o stare stabilă și a răspuns bine la tratamentul pentru o infecție respiratorie diagnosticată după internarea sa.

O altă fiică a lui Pelé, Kely, a precizat într-un interviu că tatăl său avut Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, ceea ce a dus la infecția respiratorie.

„Este bolnav, este bătrân, dar în acest moment este tratat pentru o infecție respiratorie și când se va face bine se va întoarce acasă”, a spus ea

Pelé a jucat pentru Brazilia și echipele de club Santos și New York Cosmos. A câștigat de trei ori Cupa Mondială – 1958, 1962 și 1970 – o performanță pe care niciun alt jucător nu a realizat-o până acum.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite