Florin Cîţu: Paturi la ATI - vom mai crește, dar nu am avea nevoie de paturi suplimentare la ATI dacă lumea s-ar vaccina
11 Octombrie 2021, 14:56 (actualizat 11 Octombrie 2021, 15:05)
(actualizat 11 Octombrie 2021, 15:05) | Știrile TVR

Preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîţu, a declarat luni că numărul de paturi din secţiile de terapie intensivă poate fi crescut, însă a subliniat că soluţia la pandemie rămâne vaccinarea anti-COVID.

"Este important ca fiecare să fie responsabil pentru deciziile pe care le ia. Este foarte important să ne vaccinăm dacă vrem să scăpăm de această pandemie şi este singura soluţie. Paturi la ATI vom mai creşte, dar nu am avea nevoie de aceste paturi dacă lumea s-ar vaccina", a afirmat Florin Cîţu, la sediul central al PNL.

El a făcut apel la oameni să se vaccineze.

"Găsim resurse, dar nu vreau să mergem în acea direcţie să găsim resurse pentru oamenii care se îmbolnăvesc. Din contră. Haideţi să ne vaccinăm şi nu mai avem nevoie nici de paturi la ATI, nici de spitale modulare. Este singura soluţie pe care o avem în acest moment şi avem vaccin. Putem să scăpăm de acest val dacă ne vaccinăm", a subliniat premierul interimar.