Fosta jucătoare de tenis Carla Suarez Navarro a anunţat că este însărcinată, după ce s-a vindecat de cancer

Carla Suárez Navarro și partenera ei Olga Garcia
Carla Suárez Navarro și partenera ei Olga Garcia
14 decembrie 2022, 16:42

Sportiva şi-a amânat retragerea şi, după ce a fost declarată vindecată în aprilie 2021, a început un tur de bun rămas care a inclus Roland Garros, Wimbledon, US Open, Jocurile Olimpice şi Billie Jean King Cup.

Carla Suarez s-a retras între timp din activitate, iar acum a anunțat că ea şi partenera sa Olga Garcia așteaptă un copil, care ar urma să se nască în luna iunie.

”Este o etapă nouă pe care voiam să o experimentăm. Să mărim familia! Suntem încântate şi fericite pentru acest moment mare. În curând vom fi cu unul/una în plus’‘, au scris cele două sportive pe rețelele sociale.

Olga Garcia, 30 ani, este fotbalistă şi a jucat la FC Barcelona, Atletico Madrid şi a făcut parte din echipa naţională a Spaniei.

Printre cei care au transmis mesaje de felicitare se numără portarul echipei de fotbal Manchester United, David de Gea, sau jucătoarele de tenis Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Paula Badosa şi Sara Errani.

”Am vrut să anunţăm că sunt însărcinată în trei luni. Sunt deja 12 săptămâni de bucurie enormă că voi aduce pe lume o nouă viaţă. Şi eu şi Olga Garcia, partenera mea, simţim o responsabilitate enormă, o mare mândrie pentru acest pas şi suntem încântate să împărtăşim vestea cu voi”, a declarat Carla Suarez Navarro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite