Fostă pacientă a medicului Tesloianu: Din trei fire care trebuiau montate, au reuşit să implanteze două. Mă duceam la control şi ei spuneau că nu funcţionează în totalitate, dar merge 5%

19 februarie 2023, 18:37

Una dintre fostele paciente ale medicului Tesloianu a povestit că a trăit momente de groază în sala de operaţii. A fost o intervenţie de urgenţă şi spune că i s-a făcut o anestezie locală aşa că a auzit ce discutau medicii.

Fostă pacientă a medicului Tesloianu: Din trei fire care trebuiau montate, acei trei conductori, doi au reuşit să implanteze, dar pe al treilea nu. S-au chinuit foarte mult dar văzând că nu reuşesc şi văzând că îmi cedează corpul au terminat montarea şi au închis cutia. Acel dispozitiv nu a funcţionat niciodată şi nu funcţionează nici acum. În loc să mă ajute, mi-a distrus viaţa.

Pentru că s-a simţit foarte rău, femeia a mers la alţi medici specialişti din Iaşi şi aceştia i-au confirmat ceea ce bănuia.

Fostă pacientă a medicului Tesloianu: Toţi mi-au spus că aparatul meu nu funcţionează.  Mă duceam la control şi ei spuneau că nu funcţionează în totalitate, dar merge 5%.

Surse judiciare susţin că la audieri unii dintre medicii rezidenţi ar fi declarat că montarea dispozitivelor preluate de la persoane decedate aflate în morga spitalului din Iaşi s-ar fi făcut la cererea şefului lor. Recoltarea ar fi fost confirmată şi de cei care lucrează la morga instituţiei medicale.

Specialiştii spun că astfel de dispozitive reciclate puteau fi folosite chiar şi înainte de existenţa unei legi foarte clare numai în anumite condiţii.

Preşedinta Colegiul Medicilor din Bucureşti se declară bulversată de faptele prezentate în ultimele zile de procurori.

Surse judiciare spun că mari firme internaţionale producătoare de dispozitive intracardiace ar fi anunţat că ar vrea să depună mărturie prin reprezentanţii lor pentru lămuri modul în care cer ca astfel de aparate să fie folosite, dar şi cum s-ar fi făcut anumite sponsorizări pentru medicul Dan Tesloianu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite