Frații Tate rămân în arest, Curtea de Apel București le-a respins contestația. Tristan și Andrew Tate au angajat-o pe Tina Glandian, avocata care l-a reprezentat pe boxerul Mike Tyson

1 februarie 2023, 10:32

Aflați deja în a doua lună de arest preventiv, frații Tristan și Andrew Tate au scos artileria grea pentru a scăpa de închisoare. Au angajat-o pe avocata Tina Glandian din baroul New-York, cea care i-a reprezentat și pe boxerul Mike Tyson și pe starul pop Chris Brown.

Tina Glandian, avocata fraților Tate: „Au cerut să fie eliberaţi pentru că nu sunt probe în dosar şi nu au antecedente penale. Au mai fost aduse şi alte argumente. Tristan are un bebeluş de trei săptămâni pe care nu a putut să îl vadă pentru că se află în arest.”

Și avocații români au insistat în fața judecătorilor că nu sunt probe în dosar și frații Tate ar fi nevinovați.

Procesul fraților Tate a stârnit interesul echipelor de televiziune din Marea Britanie. Jurnaliști de la BBC, Sky News şi Channel 4 au venit să relateze de la Curtea de Apel București. Andrew Tate este foarte cunoscut pe rețelele de socializare, cu aproape 4 milioane de urmăritori. În 2017, contul lui de Twitter a fost suspendat pe motiv că ar promova ura și discursul misogin la adresa femeilor. În toamna anului trecut, contul lui Andrew Tate a fost deblocat după ce rețeaua a fost cumpărată de miliardarul Elon Musk.

–––––––––––––––––––––––––––––

ACTUALIZARE Frații Tate rămân în arest, Curtea de Apel București a respins contestația lor.

ACTUALIZARE Procesul a avut loc, avocații au ieșit din sala de judecată  și au făcut declarații, a transmis Alexandru Costache pentru Telejurnalul de la ora 14.00. Avocații au spus că poziția fraților Tate în fața judecătorilor a rămas aceeași – au susținut că sunt nevinovați și au solicitat judecătorilor să îi lase în libertate.

 

 

Frații Tate au fost aduși în această dimineață la Curtea de Apel București și au susținut în continuare că sunt nevinovați, a transmis Alexandru Costache pentru Info Plus.

Dacă nici de această dată nu vor fi eliberați din arest, frații Tate, Andrew și Tristan, își vor petrece și luna februarie – ar fi a doua lună de arest preventiv, după ce au fost plasați sub arest preventiv la sfârșitul lunii decembrie.

Procurorii îi acuză de trei infracțiuni: constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă