Franța începe prima fază de relaxare. Școlile se deschid treptat și pe bază de voluntariat iar în magazine sunt măsuri stricte de igienă

11 mai 2020, 09:31

Școlile se deschid treptat și pe bază de voluntariat iar în magazine sunt măsuri stricte de igienă și de distanțare. Hotelurile, restaurantele, marile săli de spectacole, cinematografele precum și unele parcuri și plaje rămân în continuare închise.

Saloanele de coafură și cosmetică au pregătit măsuri stricte de protecție. Brigitte are mai bine de 40 de ani de experiență și lucrează cu fiica sa, Aurelie. Au un salon chiar lângă Bulevardul Champs Élysée din Paris. Au pregătit un întreg set de măsuri menite să ofere siguranță clienților. Măști, mănuși, geluri dezinfectante și echipament de unică folosință – nimic nu a fost lăsat la întâmplare. Un protocol sanitar drastic.

Măștile sunt obligatorii, atât pentru personal cât și pentru clienți. Toți vor acorda mai mult timp măsurilor de igienă.

Pierderile economice mari, înregistrate în cele două luni de izolare, nu vor putea fi recuperate așa ușor iar vremurile bune de altădată vor rămâne, cel puțin pentru o perioadă, doar amintiri.

Temerea cea mai mare este că întreagă activitate a saloanelor de coafură și cosmetică se va schimba într-atât încât clienții nu vor mai veni pentru a petrece câteva momente de relaxare ci vor veni doar din necesitate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă