Fundaţia Soros se mută de la Budapesta. Viktor Orban: “Ştiu că nu e frumos să te bucuri, dar permiteţi-mi să nu fiu supărat”

20 aprilie 2018, 15:36

Reprezentanţii ONG-ului au anunţat că îşi mută toate birourile regionale la Berlin. Decizia vine la două săptămâni după ce premierul Viktor Orban a câştigat detaşat alegerile printr-o campanie în care l-a demonizat pe miliardar. Orban promovează acum un pachet legislativ împotriva organizaţiilor non-guvernamentale botezat chiar „Stop Soros”.

La aflarea veştii că Fundaţia pentru Societate Deschisă se mută, premierul ungar nu a fost deloc afectat, chiar dacă se aşteaptă ca ăsta să nu fie finalul disputei.

“Ştiu că nu e frumos să te bucuri, dar permiteţi-mi să nu fiu supărat că oamenii speculantului George Soros au pariat pe calul greşit şi au pierdut. Şi profesia lor de speculanţi financiari are reguli. Ştiu că nu vor accepta rezultatul alegerilor, că se vor organiza în diverse feluri şi că au mijloace financiare nelimitate”, a declarat premierul Ungariei Viktor Orban.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite