Funeraliile Regale, cea mai amplă transmisie naţională. TVR, producător exclusiv

16 decembrie 2017, 21:30

Oamenii din spatele camerelor, din carele de transmisie, din redacţia de Știri, din regie şi din platourile de filmare au făcut posibile transmisiile-maraton de la funeraliile Regelui Mihai I.

Jurnaliştii TVR au transmis din toate punctele cheie ale ceremoniilor: de la Palatul Regal, de pe traseul spre Catedrala Patriarhală si de la slujbă, de pe drumul spre Gara Băneasa, dar și din Curtea de Argeș.

Colegul nostru Romeo Stancu a filmat traseul spre Catedrală şi cel spre Gara regală.

A fost o desfășurare de forțe pe măsura evenimentului istoric la care am fost martori cu toții.

TVR a fost producător exclusiv al funeraliilor Regelui Mihai I. A asigurat producţia tuturor ceremoniilor, în colaborare cu Trinitas TV, şi a oferit gratuit semnalul TV celorlalte televiziuni.

Imaginile TVR au fost preluate de televiziuni din România, de agenţii de presă internationale precum APTN, France Presse, EPA, dar si de posturi locale şi de televiziuni din străinătate, inclusiv BBC.

În mediul online, evenimentul a fost reflectat prin livestream furnizat mai multor platforme și pe site-ul nostru StirileTVR.ro, unde găsiți toate momentele ceremoniilor istorice de astăzi.

Sute de mii de oameni au urmărit funeraliile şi pe pagina de Facebook a Știrilor TVR – www.facebook.com/StirileTVRonline/

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite