Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au fost urmărite de 5 miliarde de oameni, iar peste 250 de mii de persoane s-au recules la catafalc. Doliul Familiei Regale continuă încă 7 zile

20 septembrie 2022, 19:40

Peste un sfert de milion de oameni s-au recules la catafalcul reginei, în cele patru zile cât a fost depusă la Westminster Hall. Oamenii au făcut cozi de 17 sau chiar 20 de ore pentru a ajunge la sicriu în zilele care au precedat grandioasele funeralii ale suveranei.

După 12 zile în care Regatul a fost încremenit de durere, cursul vieții revine la normal. Regina încă domină primele pagini ale presei, însă încet încet revin în prim plan crizele momentului: explozia prețurilor și a facturilor la energie.

În zona Westminster, mașinile de la salubrizare, cu panglici negre, au făcut curățenie încă de la primele ore ale dimineții.

Nenumăratele echipe de radio și televiziune își strâng echipamentele – operațiune care durează cel puțin o zi, ținând cont de desfășurarea de forțe care a avut loc pentru transmisii aproape non stop timp de 12 zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite