Gabriela Firea: Soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat

29 septembrie 2020, 11:25

Firea a declarat, marți, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare și demolare, iar soțul său, primarul de la Voluntari, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

„Au fost minciuni de campanie. De altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan, în condițiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare, domnul Orban a spus . Ok! Dacă în cadrul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdar”, a spus Gabriela Firea.

Firea a explicat și de ce nu a așteptat rezultatele exit-poll la sediul partidului.

„În timpul săptămânii, s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să aștept exit-poll-ul la Primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi o declarație de presă. Așa s-a stabilit. Eu nu fug de răspundere. Nu am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez. Am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie dusă numai pe minciuni la adresa mea”, a mai spus Firea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă