„Gladiatorul” Russell Crowe scoate la licitație obiecte de recuzită. Investiție într-un proiect pentru protejarea țestoaselor

5 aprilie 2018, 15:13

A făcut furori în toată lumea în rolul unui general ajuns gladiator. I-a cucerit pe cinefili cu interpretarea unui căpitan eroic în „La capătul lumii”.

Russell Crowe a strâns o parte din ţinutele de pe marele ecran: platoşe, coifuri şi săbii din Gladiatorul, costume din “Master And Commander”. Cu totul, peste 200 de obiecte.

Russell Crowe: „Locuiesc în mai multe case. Sunt foarte mulţi pereţi, ştii?! La un moment dat aveam atât o colecţie aşa de mare, că am cumpărat un bar la ţară şi am deschis acolo un mic muzeu„.

Dar s-a plictisit de asta. În colecţia sa impresionantă mai intră instrumente muzicale şi o parte dintre bijuteriile fostei sale soţii, care a fost de acord să le scoată la licitaţie.

Unul dintre lucrurile cu care te obişnuieşti când lucrezi la distanţă este ca, în relaţie, să compensezi cu… cadouri. Danielle e un om simplu, nu avea nevoie de atâtea lucruri. Pe unele nici nu le-a purtat în public„, spune actorul.

Cei doi sunt despărţiţi, iar licitaţia se numeşte “Arta divorţului”.

Crowe vrea să cumpere incubatoare pentru ouăle broaştelor ţestoase sălbatice, un proiect în Queensland.

Actorul este în continuare bine văzut la Hollywood, în ciuda unor scandaluri din viaţa personală.

Și-a demonstrat calităţile de muzician în „Mizerabilii” şi recent a jucat în comedia de acţiune „Super Băieţi”, alături de Ryan Gossling.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă