Halep, eliminată de la Australian Open. Irina Begu şi Sorana Cîrstea, calificate în turul al doilea

16 ianuarie 2017, 08:02

Primul meci de pe Rod Laver Arena a stat sub semnul echilibrului până la 2 egal.

Americanca Rogers a preluat iniţiativa şi a trecut la conducere, apoi a profitat de erorile Simonei pentru a câştiga pe serviciul adversarei pentru 4-2.

Halep a încercat să revină în joc, dar nu a putut salva decât o minge de set şi Rogers şi-a trecut în cont primul act cu 6-3.

Nevoită să ceară intervenţia trainerului în pauza dintre seturi pentru o problemă la gamba stângă, numărul 4 mondial nu s-a descurcat mai bine nici în actul secund. Halep a câştigat primul game, dar s-a mulţumit cu atât.

Cu un joc agresiv, Rogers a fost de neoprit. Cu o serie de 6 game-uri consecutive a obţinut victoria după o oră şi 17 minute de joc.

Pentru prezenţa în primul tur de la Australian Open, Halep va primi 35.000 euro şi 10 puncte în clasamentul mondial.

Irina Begu şi Sorana Cîrstea au spălat onoarea româncelor în primul tur la Australian Open.

Begu a avut o revenire spectaculoasă în faţa Yaroslavei Shvedova.

Numărul 29 mondial a pierdut primul set cu 5-7, dar nu a cedat şi le-a câştigat pe următoarele cu 6-3,6-4 la capătul unei partide care a durat două ore şi 20 de minute.

Şi Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Melbourne, după o victorie în două seturi, 6-2, 6-1 cu rusoaica Kromacheva.

În schimb, Patricia Ţig nu a rezistat în faţa campioanei olimpice Monica Puig, care i-a lăsat doar un ghem româncei, 6-0, 6-1.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite