Halloween adaptat la pandemie în parcul danez Tivoli
22 Octombrie 2020, 15:40
(actualizat 22 Octombrie 2020, 15:41)

Pandemia a pus la pământ industria parcurilor de distracții. Și totuși, în acest peisaj sumbru, exista un astfel de loc, în care lumea se poate distra în continuare: parcul Tivoli din capitala Danemarcei, Copenhaga. Administratorii acestuia s-au adaptat la situație și se pregătesc de Halloween.

Parcul danez Tivoli este celebru pentru petrecerile sale de Halloween. Înainte de pandemie, acesta primea peste 20 de mii de vizitatori în această perioada a anului. Pandemia i-a afectat pe administratorii parcului, care însă nu s-au predat. S-au adaptat situației și sunt gata să primească 6000 de vizitatori, pe care abia așteaptă să îi sperie.

Grupurile de vizitatori sunt limitate la patru persoane, iar traseele au fost modificate, astfel încât vizitatorii să nu se intersecteze între ei. Chiar și cu acestre restricții, vizitatorii se distrează pe cinste.

Danemarca a impus folosirea măștilor în mijloacele de transport în comun și în restaurante și terase și a decis închiderea acestora la ora zece seara.