Horoscop 19 aprilie. E lună plină

19 aprilie 2019, 09:30

BERBEC
PARTENERIATE

Partenerul de cuplu e cel care strălucește astăzi. Pe el să vă bazați. Voi sunteți vioara a doua. În weekend se schimbă daravela. Pot veni niște bani neașteptați. Sfat: nu mâncați și nu beți mult.

TAUR
ILUZII

E posibil să vă faceți iluzii în privința unor câștiguri care nu vor mai veni sau, în cel mai bun caz, vor întârzia. În weekend indicat ar fi să nu lucrați, ci să stați cu soția sau soțul.

 

GEMENI
CREATIVITATE

Creativitate maximă aveți astăzi. Poate finalizați un proiect la care nu vă venise până acum ideea salvatoare. În weekend nu vă surmenați. Imunitatea e un pic scăzută.

RAC
ÎNŢELEGERE

Pace și înțelegere acasă. Nu la fel e și la serviciu, unde vi se pare că sunteți exploatat peste măsură și munca voastră nu e apreciată. În weekend cel mai bine ar fi să jucați jocuri creative cu copiii. Dacă n-aveți, jucați cu soția ori soțul.

 

LEU
COMUNICARE

Va funcționează bine comunicarea. Vorbiți mult și convingător. Cu înțelegerea stați mai prost. Așa ca ar fi bine să și ascultați. În weekend faceți ordine în casă, zugrăviți sau plantați ceva.

 

FECIOARA
MUNCĂ

Luna plină va prinde pe axa banilor. Cei făcuți cu sudoarea frunții. Cei primiți nu vin deloc. Și nu e bine nici să vă împrumutați. În weekend mergeți în vizita la rude și pălăvrăgiți.

BALANTA
ENERGIE

Succes in plan personal. Profitați de energia deosebită pe care o aveți și evitați orice dispută cu partenerul de cuplu. În weekend încercați să planificați ce vreți să faceți pentru că aveți o ușoară tendință să fiți mai confuz decât de obicei.

SCORPION
FĂRĂ EXCESE

Atenție la sănătate. Nu faceți excese. Riscați să vă îmbolnăviți. Și ar fi păcat pentru ca în weekend trebuie să fiți vedete. Luna intra în semnul vostru.

 

SAGETATOR
PRIETENI

Prietenii vă sunt în continuare aproape. E posibil să fiți în pană de idei. Dar lucrurile se schimbă în weekend. O persoană de gen feminin poate apărea în viața voastră.

 

CAPRICORN
SERVICIU

Vă simțiți bine la serviciu și dați tot ce aveți mai bun. Încercați să faceți asta și acasă. E nevoie. În weekend puteți să mergeți în vizită sau să chemați niște prieteni la voi.

 

VARSATOR
REZOLVĂRI

Vedeți lucrurile în ansamblu și e posibil să găsiți o rezolvare la o problema care v-a ținut pe loc mai multă vreme. În weekend munciți, chiar dacă nu mergeți la serviciu.

 

PESTI
CADOURI

Aveți în continuare noroc la bani. E posibil să primiți o datorie mai veche sau un cadou. În weekend vă relaxați. Și e posibil să primiți un răspuns la o întrebare care va frământă de ceva vreme.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite