Hunedoara: Un liceu și mai multe clase de la alte școli, trecute în scenariul roșu

Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara
Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara
12 octombrie 2020, 15:32

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Hunedoara, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a decis trecerea în scenariul roșu a Liceului Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara, după ce au apărut 3 cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS COV 2, în clase diferite.

De asemenea, în 10 unități școlare din județ cursurile se desfășoară conform scenariului roșu pentru unele tipuri de învățământ sau unele clase.

„Astfel, în sistem online își vor desfășura activitatea clasele din învățământul preșcolar și primar al Școlii gimnaziale din Baia de Criș, clasele Școlii Primare din Boholt și cele din Mintia ale Școlii Gimnaziale din Vețel. În Scenariul ro;u se află: o clasă a Școlii Primare Mihăești din comuna Dobra, Școala primară și grădinița din Nălaț ale Liceului Teoretic „I.C. Brătianu” Hațeg, Învățământul liceal – zi și învățământul profesional și dual de la Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” din Hunedoara, Clasa I-III ale Școlii Gimnazială din Hărău, Clasa „A doua șansă”– nivel primar și secundar inferior de la Liceul Teoretic” Mircea Eliade” din Lupeni, precum și 6 clase ale Școlii Gimnaziale „I.D.Sîrbu” din Petrila.

Celelalte școli din județ funcționează conform scenariului verde sau galben.

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă