Iași: Terasele s-au adaptat noilor reguli impuse din cauza pandemie de COVID-19

6 noiembrie 2020, 21:07

Închiderea restaurantelor era previzibilă, susțin administratorii, așa că unii s-au pregătit din timp. Iar pentru că igluurile asigură o temperatura ambientală destul de plăcută, unii nu s-au mai uitat la cheltuieli. Au vrut cu orice preț să țină localurile deschise, pentru clienți dar și pentru bunul renume al restaurantului.

Pentru a se bucură de confortul unui iglu, clienții trebuie să facă rezervare și nu pot petrece la masă mai mult de două ore.

Autoritățile au făcut astăzi precizări în ceea ce privește definirea spațiilor închise și regimul pe care îl au acestea.

Soluția igluurilor a fost adoptată în mai multe orașe tocmai pentru a salva afacerile în domeniu. Costurile sunt destul de mari pentru fiecare iglu în parte, în plus patronii investesc în aparate de încălzit, pături, perne, și produse de dezinfectat.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite