Iași: Spectacole de teatru și operă, disponibile online

20 martie 2020, 08:35

Teatrul Naționalul din Iași pregătește o colecție virtuală, cu cele mai bune producții realizate de-a lungul anilor. Link-urile spectacolelor propuse vor fi disponibile pe site-ul Teatrului „Vasile Alecsandri”, la secțiunea Noutăți. Dacă intrați acum pe site, puteți vedea deja spectacolul „Teatru de război”, o poveste despre Iași, oraș devenit capitală în perioada 1916 – 1918.

Opera Națională Română Iași a deschis seria de spectacole online cu „Indiile Galante”, în regia lui Andrei Șerban. Link-ul mai este disponibil până mâine seară. Producția are deja un număr de vizualizări cam de 10 ori mai mare decât numărul posibil de locuri în Sala Mare a Teatrului Național. Un alt spectacol marca Andrei Șerban va fi transmis online sâmbătă, de la ora 18.30.

Așadar, chiar și în această perioadă, ne putem imagina că purtăm haine de gală și că mergem la teatru sau la operă. „Intrarea” virtuală la spectacole este gratuită. În plus, oricine, de oriunde de pe Glob, se poate bucură de câteva dintre producțiile de succes ale celor două instituții de cultură din Iași.

Pe de altă parte, Asociația Română a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale atrage atenția că industria organizării de evenimente se va confruntă cu o criză fără precedent.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite