Imagini șocante pe o rețea de socializare. Minoră bătută și umilită de alte trei adolescente. Una dintre agresoare, reținută pentru 24 de ore

7 septembrie 2020, 11:58

Sunt scene șocante filmate într-un parc din Târgu Jiu. Patru fete cu vârste între 12 și 14 ani au încolţit o altă adolescentă de 13 ani. O umilesc, o lovesc și o scuipă minute în şir! Conflictul ar fi pornit din cauza unui băiat. Fata le știa pe agresoare doar din vedere iar acasă, deşi lovită, i-a fost teamă să le spună părinților prin ce a trecut.

Tatăl ei a aflat de bătaie când a fost chemat la Poliție, la scurt timp după ce imaginile filmate în parc au fost postate pe internet. Un băiat a înregistrat scenele violente, dar nu a intervenit.

Fata umilită şi lovită va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a-şi reveni din șoc.

Cele patru adolescente care au bătut-o au fost audiate la Poliție câteva ore. Au venit împreună cu părinţii iar la discuţii a participat şi un psiholog.

În cele din urmă, părinții fetelor implicate în episoadele violente au fost amendați cu câte 500 de lei.

Protecția Copilului Gorj s-a autosesizat când a văzut imaginile pe internet și a început mai multe anchete sociale.

Una dintre tinerele care au participat la bătaie a mai fost filmată şi în vară, când lovea o altă fată de 12 ani.

Imaginile au apărut abia acum.

Tatăl fetei agresate atunci a depus plângere, iar poliţiştii au decis să o reţină pentru 24 de ore pe cea care a ales să fie violentă. O acuză de lovire şi alte violente.

Adolescentul care a filmat bătaia din parc este şi el cercetat penal: apare într-un clip în care ameninţa că va merge la şcoală cu pistolul.

Anchetatorii urmează să verifice dacă vorbea despre o armă reală sau despre o jucărie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite