Imagini apărute în mediul online cu accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode

2 septembrie 2020, 07:55

În imagini se observă cum maşina de teren a Ministerului Transporturilor, cu sirenă şi girofar, circulă cu mare viteză pe contrasens, depăşeşte pe linie continuă, în curbă la dreapta, câteva zeci de maşini, iar apoi îşi continuă drumul.

În tot acest timp, ceilalţi şoferi aşteaptă, opriţi, în ambuteiaj. La scurt timp, camera motociclistului surprinde rezultatul accidentului în care a fost implicat ministrul.

Autoturismul ministrului Transporturilor e oprit pe marginea drumului şi este avariat, după ce a lovit o maşină de pe sensul opus.

Lucian Bode a fost rănit uşor, iar şoferul lui şi o persoană din autoturismul care circula regulamentar, au suferit și ei răni uşoare.

Şoferul ministrului Transporturilor a rămas fără permis de conducere. A fost deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

După apariţia imaginilor în mediul online, am solicitat Ministerului, dar şi lui Lucian Bode, explicaţii cu privire la incident, dar şi la caracterul de urgenţă al misiunii în care ministrul şi şoferul său erau angrenaţi, mai exact, de ce ministrul circula cu girofarul şi sirena pornite. Întrebările au rămas deocamdată fără răspuns, dar pe măsură ce vom primi explicaţii, vi le vom comunica şi dumneavoastră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite