În două orașe din județul Cluj se închid restaurantele și cafenelele, după ce a crescut incidența infecției cu noul coronavirus

6 octombrie 2020, 07:35

De astăzi, niciun restaurat, cafenea sau sală cu jocuri de noroc nu vor mai primi clienți în interior. Rămâne funcțional serviciul de livrări al restaurantelor, iar la terase se va servi în continuare clienți, cu obligația de a respectă strict normele de protecție anti-Covid.

În plus, tot de astăzi pentru mai multe școli din județul Cluj s-a schimbat modul de predare. În timp ce unele au trecut la scenarul galben, altele sunt în scenariul roșu. De mâine, 7 octombrie, toți copiii care au peste cinci ani sunt obligați să poarte mască la școală, dar și la 100 de metri în jurul unităților de învățământ.

În ceea ce privește spitalele Covid din Cluj-Napoca, acestea funcționeaza la capacitate aproape maximă. Mai sunt locuri la Spitalul de Recuperare, iar dacă situația o va impune, fie se va extinde secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase, fie se va deschide una nouă la Clinică Medicală 1.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite