În spatele multor oferte online de masaj se ascund servicii sexuale. Asociaţiile profesionale de maseuri sunt revoltate

17 septembrie 2018, 22:13

Printre zecile de anunţuri de pe internet l-am găsit pe cel al unui bărbat căruia îi vom spune simplu Costi. Are puțin peste 40 de ani, e familist convins și se prezintă drept maseur în anunțurile prin care încearcă să își atragă clienții. Spune că poate veni acasă ori la hotel, și e dispus să … condimenteze ședințele de masaj.

Când vine vorba de plăcere, Costi e selectiv și cere multă discreție. Face aceste lucruri pentru nişte bani în plus de care are nevoie pentru plata facturilor și a întreținerii.

Internetul e plin de anunțuri în care oamenii oferă servicii de masaj. De fapt, sunt un paravan pentru servicii sexuale, lucru confirmat de bărbatul din spatele altui anunţ. Un minut de plăcere costă un leu, dar prețul se poate negocia în funcție de client, spune el.

Psihologii văd în aceste anunţuri nişte escapade din rutina zilnică.

Asociațiile de maseuri spun, însă, că astfel de practici sunt la limita legii și luptă de ani buni ca meseria lor să fie reglementată.

Anul trecut, procurorii au descins la un salon de masaj din Iași, unde mai multe tinere, inclusiv minore, erau forțate să facă sex cu clienții.

În total, procurorii DIICOT au avut de soluţionat în anul 2017 peste 1.700 de cauze care au avut ca obiect principal infracţiuni de trafic de persoane.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite