Incendiu la o fabrică de mobilă din județul Mureș. O femeie a suferit arsuri și mai multe persoane au avut nevoie de asistență medicală

18 aprilie 2023, 11:19

Alarma a fost dată la orele dimineții la fabrica de mobilă din localitatea Jabenița. La fața locului au venit echipaje din Reghin și Târgu Mureș care au constatat că flacările au cuprins unul dintre etajele clădirii.

Mai exact, secția de lăcuire a fost învăluită de un fum negru și înecăcios, apoi flăcările au cuprins întreaga încăpere. Recipientele pline cu solvenți au alimentat focul. Cele câteva persoane aflate în interior au inhalat mult fum până au reușit să iasă. Mai multe echipaje au fost trimise la fața locului în satul Jabenița, care se află la 6 km de Reghin.

În incendiu a fost rănită o femeie în vârstă de 62 de ani. Aceasta a suferit arsuri pe 10 la sută din suprafață corporală, inclusiv la nivelul căilor respiratorii.

Celelalte trei persoane, care au suferit atacuri de panică, au fost transportate la Spitalul din Reghin, pentru asistență medicală, apoi externate. Pentru că este un accident de muncă, incidentul este anchetat acum de poliție și de Inspectoratul Muncii. Patronul fabricii nu a dorit să discute cu reprezentanții presei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă