Incendiu la Prefectura din Bistrița-Năsăud. Au ars dezinfectanții pentru zece comune și alte materiale pentru vot

26 septembrie 2020, 13:35

Incendiul de la Prefectura din Bistrița-Năsăud a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, la subsolul instituției. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte.

„Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții în cadrul instituției, acesta anunțând imediat pompierii. Incendiul a fost stins în scurt timp dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanți pentru cca. 10 unități administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi (sâmbătă – n.r.), reprezentanților locali”, anunță Prefectura din Bistrița-Năsăud.

După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta, potrivit sursei citate.

De asemenea, reprezentanții Prefecturii spun că multe dintre primării au cumpărat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse, iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă