Incendiu la Salina Ocnele Mari. Un autobuz de transport pasageri a luat foc în galerie

7 iunie 2017, 10:02

ORA 13:00 Incidentul a avut loc în jurul orei 09:00. Mai mulți angajați ai Salinei Ocnele Mari erau transportați în interior cu ajutorul unor autobuze, aceleași care asigură și accesul turiștilor. După ce i-a lăsat pe angajați în salină, unul dintre autobuze a luat foc la întoarcerea la suprafață. Din fericire, șoferul a reușit să iasă din mașină și a sunat la 112.Echipaje ISU și o ambulanță au ajuns în câteva minute.

Deși nimeni nu a fost rănit, s-a creat panică printre turiștii care așteptau să viziteze Salina. La scurt timp, conducerea Salinei a decis închiderea ei, iar turiștii care aveau platite abonamente sau bilete au primit banii înapoi.

Exploatarea Minieră Râmnicu Vîlcea, cea care administrează Salina Ocnele Mari a externalizat serviciul de transport în urmă cu mai mulți ani. În prezent este asigurat de o firmă privată. Din primele informații, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la sistemul electric al mașinii, a transmis corespondentul TVR Oana Danciu.

ORA 10:00 Trebuia să intrăm la ora 09:00 în salină, însă am avut o surpriză: unul din autobuzele care transportă angajații în subsol, înainte de a intra turiștii, în timp ce se întorcea înapoi, a luat foc aproape de gura de ieșire, a transmis reporterul TVR Alin Dinu, pentru emisiunea „Perfect, Imperfect”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă