Incendiu puternic la o pensiune din Moieciu – persoanele din interior s-au autoevacuat. Focul s-a extins şi la două case alăturate

28 noiembrie 2020, 18:18

Potrivit ISU Brașov, pompierii au acționat cu mai multe autospeciale pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la acoperișul unei locuințe în Moieciu de Sus. Au venit în sprijin și echipaje de la SVSU Bran, Râșnov și Cristian.

Focul a izbucnit  la o casă care avea etaj și mansardă, apoi s-a extins la acoperișul altor două imobile învecinate. Până la sosirea pompierilor, oamenii au încercat să scoată din case buteliile, care ar fi putut exploda, și alte bunuri mai de preț. Flăcările s-au extins, însă, foarte repede, și nu au mai putut salva mare lucru.

Intervenția pompierilor a fost îngreunată de faptul că în zonă nu sunt hidranți, iar echipajele au adus apa de la un râu din apropiere.

În total, flăcările au cuprins peste 500 de metri pătrați. Prima pensiune a ars în totalitate.

„Din primele informații, în locația de la care a pornit incendiu erau persoane cazate, acestea s-au autoevacuat, o singură persoană a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale”, au anunțat reprezentanții ISU Brașov.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă