Incendiu puternic la un operator economic de pe Şoseaua de Centură a Capitalei. Nu sunt persoane rănite, focul a fost stins după cinci ore

Incendiu la un operator de pe Centura Capitalei
Incendiu la un operator de pe Centura Capitalei
5 decembrie 2021, 09:26

Incendiul a izbucnit în jurul orei 5.30, în curtea unui depozit de electrocasnice reciclabile din Popești Leordeni. Flăcările depășeau 6 metri înălțime, iar fumul degajat era foarte gros.

Pompierii au intervenit în foarte scurt timp, dar focul era deja extins pe o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați.

Pompierii au fost nevoiți să aducă apă de la 2 kilometri distanță. Pentru a stinge mai repede incendiul, la fața locului au fost trimise 24 de mașini.

După toate măsurătorile, specialiștii vor stabili care e gradul de poluare a aerului în zonă.

–––––––––––––––––––––––––

ACTUALIZARE ISUBIF: Incendiul din Popeşti Leordeni, de pe Şoseaua de Centură, a fost localizat. ”Incendiul este localizat. Se redimensionează dispozitivul – rămân 12 autospeciale de stingere la caz”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în curtea unui operator economic din Popeşti Leordeni – Şoseaua de Centură a Capitalei, unde se află depozitate stive de materiale reciclabile.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unui operator economic din zona Şoseaua de Centură. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri, şi au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăţi”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane rănite.

La caz acţionează 20 de autospeciale de stingere şi alte 4 sunt în deplasare către această intervenţie.

Suprafaţa afectată este de 3.000 mp – stivele exterioare şi hala.

În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimentează de la 2 km distanţă, mai arată sursa citată.

A fost emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

”Incendiu major produs în Popeşti Leordeni, Şoseaua de Centură, zona intersecţiei cu Şoseaua Olteniţei. Degajări mari de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se arată în mesajul transmis de autorităţi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă