Incendiu de proporții pe masivul Pietricica din Piatra Neamț. Prefectul George Lazăr: Nu se pune problema evacuării populației. ISU Neamț: Situația este sub control

Incendiu la Piatra Neamț
Incendiu la Piatra Neamț
30 noiembrie 2021, 23:39

ACTUALIZARE 23.55 Mihai Mitrea, ISU Neamț, în direct la TVR1: Suntem foarte aproape de a lichida acest incendiu. Până la acest moment nu au fost afectate locuințe.  Mai sunt focare izolate. Primim ajutor de la ISU Bacău și ISU Iași, iar situația este sub control. Perimetrul  suprafeței  incendiate este destul de mare si există riscul de a se propaga către zona împădurită, care este greu accesibilă. Populația nu este în pericol. Deocamdată nu există informații privind cauza.

ACTUALIZARE Prefectul de Neamț, George Lazăr, a declarat în direct la TVR 1 că vin în ajutor pompieri de la ISU Iași și ISU Bacău și că nu se pune problema de a evacua persoanele din zona limitrofă.

ACTUALIZARE Potrivit corespondentului TVR în zonă, Iulian Cazacu, la fața locului sunt și voluntari care au venit în ajutorul pompierilor.

Vântul este foarte puternic și împiedică toate eforturile pompierilor. Potrivit unor localnici din zonă, focul se duce spre str. Schitului, spre vilele de pe deal.

Știre în curs de actualizare

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă