Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat: ”Este o procedură simplă. Recomand tuturor vaccinarea”. TVR 1 a transmis momentul în direct

15 ianuarie 2021, 07:51

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate, a declarat președintele Klaus Iohannis după vaccinare.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID, vineri, la ora 10:00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

TVR a transmis în direct începerea celei de-a doua etape într-o ediţie specială pe TVR 1, de la ora 9:55, odată cu vaccinarea preşedintelui Iohannis.

A început a doua etapă de imunizare anti-COVID, destinată persoanelor de peste 65 de ani, pacienţilor cronici şi angajaţilor din domeniile esenţiale.

Programările se pot face de la ora 15.00 fie pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro, fie prin medicul de familie sau prin aparținători.

Programări se pot face și prin call-center, la numărul de telefon 021.414.44.25. Imunizarea începe în centrele medico-sociale, iar celelalte categorii de persoane vor fi programate de luni, 18 ianuarie.

Evenimentul reprezintă o provocare logistică pentru autorităţile locale, mai ales că edilii au fost nevoiţi să găsească în timp record bani şi spaţii adecvate pentru vaccinare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite