India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de COVID. Decizii istorice în Australia, unde crește numărul infectărilor

6 iulie 2020, 08:34

Cu un total de 697.836 de cazuri, India a depăşit, duminică, Rusia la numărul de infecţii cu noul coronavirus. Doar Statele Unite, cu aproape 3 milioane de cazuri, şi Brazilia, cu 1,6 milioane, au mai multe îmbolnăviri la nivel mondial.

De la izbucnirea pandemiei, în India 19.700 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce au contactat COVID-19. În ultimele 24 de ore, numărul deceselor a fost de 421.

Noile cifre vin cu o zi înainte de data la care autorităţile indiene au decis să deschidă Taj Mahal, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, pentru vizitatori.

Și în Australia crește numărul infectărilor în orașul Melbourne, iar autoritățile au luat o decizie istorică. Pentru prima oară în ultima sută de ani, s-au închis granițele interne între statele Noua Galie de Sud și Victoria.

Aproape 130 de cazuri noi au fost raportate astăzi la Melbourne, cele mai multe de la debutul pandemiei, și peste 30 de suburbii sunt în carantină.

 

(w620) Bilant glo

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite