Informații șocante: Una dintre victimele de la Onești a fost împușcată. Bărbatul are pe corp urme ale gloanțelor de cauciuc folosite de trupele de intervenție

4 martie 2021, 18:56

Nu se știe deocamdată dacă victima era sau nu în viață când a fost atinsă de muniție. Cei doi electricieni au fost chinuiţi ore în șir de Moroşan, iar fotografiile transmise de anchetatori arată urmele violenţelor. Imagini şi informaţii şocante, cu puternic impact emoţional.

Moroșan a acţionat cu o cruzime greu de imaginat. Cei doi electriceni pe care i-a sechestrat au fost şi torturaţi. Au avut permanent mâinile legate la spate şi nu au avut nicio șansă de apărare. Iar sfârşitul a fost cumplit. Fotografiile din apartament păstrează urme ale ororilor care au avut loc acolo. Iar imaginile cu trupurile înjunghiate ale celor doi bărbaţi sunt cutremujrătoare. În aceste fotografii se vede că trupul uneia dintre victime are urme de gloanțe. Proiectilele de cauciuc trase de polițiști prin crăpătură ușii ar fi ricoșat din mâna agresorului la câțiva metri în spate.

Raportul medico-legal preliminar precizează că victimele au murit în urma rănilor provocate prin înjunghiere. Dar concluziile finale ale legiştilor vor apărea peste câteva săptămâni. Între timp, anchetatorii studiază în amănunt locul crimei pentru a afla noi indicii despre cele întâmplate.

Polițiștii merg la oamenii din blocul unde s-a petrecut crima, dar și în blocul de alături pentru a face un tablou complet pe baza depozițiilor martorilor.

Anchetatorii au aflat că luni, în apartament, au fost inițial trei persoane. Dacă rămâneau în aceeași formulă, probabil planul agresorului nu s-ar fi putut concretiza.

Trotuarul din fața blocului și capela unde sunt depuse sicriile cu trupurile celor doi bărbați sunt loc de pelerinaj pentru zeci de persoane, care aduc lumânări în amintirea victimelor.

Cei doi barbați vor fi înmormântați la sfârșitul acestei săptămâni.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite