Instructor de dans din Brașov, arestat pentru abuz sexual asupra unor eleve minore. Informații cu puternic impact emoțional!

1 aprilie 2022, 17:48

Ancheta polițiștilor a scos la iveală faptul că, în 2018, instructorul de dans, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi transmis unei cursante de 12 ani fotografii şi imagini de natură sexuală.

Ulterior, ar fi întreţinut cu aceasta acte sexuale. Pentru că a amenințat-o că îi va face rău, copila nu le-a spus nimic părinților. Abia anul acesta fata și-a făcut curaj și i-a mărturisit mamei coșmarul prin care a trecut. Femeia s-a dus imediat la Poliție.

În urma sesizării, polițiștii au început cercetările și au descoperit că alte două minore au fost victime ale instructorului de dans, în ultimii trei ani.

La școala de dans instructorul era văzut cu ochi buni atât de părinți, cât și de colegi. Nimeni nu se gândea că le-ar putea face vreun rău cursantelor.

Bărbatul a fost reținut, iar apoi judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de act sexual cu un minor și de corupere sexuală a minorilor și riscă să stea ani grei după gratii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite