Interviu în exclusivitate cu liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu: Pentru noi a fost o frână cumplită, dar înțelegem. Nu oftăm nici după bani, oftăm după activitate și oftăm după publicul nostru

8 mai 2020, 11:25

Liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu:  Concertul se numește ” Direcția 5, live la voi acasă. Sunt pasi de bebeluși pe care îi facem pentru a traversa această perioadă. Ne bucurăm și le mulțumim oamenilor din tot sufletul pentru neașteptata de mare participare pe platforma pe care cântam. Nu ne-am așteptat la o vânzare așa de mare de bilete.

Concertul va dura aproape 2 ore, iar fanii vor putea interacționa cu artiștii în timpul spectacolului.

Liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu: Vor fi și cântece noi, și cântece cu care ei au crescut, într-o versiune diferită care o să le placă foarte mult. Vor avea posibilitatea să transmită mesaje în timpul concertului. O parte le citim atunci, în direct, o parte după.

Ce fac artiștii în aceasta perioada? Cum vă petreceți izolarea?

Liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu: Partea cumplit de rea a artistului n-ar fi izolarea, ci lipsa definitivă a spațiului în care cântăm și a publicului, a oamenilor care gravitau în jurul nostru.

Pentru noi a fost o frână cumplită, dar înțelegem. Nu oftăm nici după bani, oftăm după activitate și oftăm după publicul nostru.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite