Inundații în Capitală. Mai multe linii de autobuze au fost deviate

Inundații în Capitală
Inundații în Capitală
18 mai 2022, 09:31

Apa acumulată pe bulevardul Tineretului din sectorul 4 al Capitalei nu a mai permis mașinilor, autobuzelor și troleibuzelor să circule.

Astfel autobuzele liniilor 313, 381 şi 673 circulă deviat, miercuri dimineaţa, pe Calea Văcăreşti, Şoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Gheorghe Şincai, din cauza acumulărilor de apă de pe Bulevardul Tineretului, informează Societatea de Transport Bucureşti pe Twitter.

De asemenea, linia 76 de troleibuz este blocată pe ambele sensuri pe Bulevardul Tineretului din cauza acumulării de apă pe traseu. Troleibuzele întorc la Pod Mihai Bravu.

Probleme sunt și în zona Podului Băneasa, cartierul Militari, în zona mall Veranda și pe Șoseaua Colentina.

Vântul puternic a rupt mai mulți copaci

Pompierii bucureşteni au acţionat, până miercuri la ora 09,00, în 12 situaţii de urgenţă, intervenind la o acumulare de apă pe stradă şi în cazul a 11 copaci căzuţi – şapte pe autoturisme şi patru pe stradă.

În judeţul Ilfov s-a acţionat pentru două situaţii de urgenţă, respectiv o acumulare de apă şi un copac căzut, informează un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) transmis, miercuri.

Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi în Capitală pe autoturisme pe Aleea Ucea, Strada Mărgelelor, Strada Huedin, Calea Griviţei, Strada Mohorului şi Strada Gruiu Argeşului.

În Ilfov, s-a acţionat pe Strada Mărăşti din Bragadiru la o acumulare de apă în curte şi pe Strada Principală Cernica pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite