Inundaţii în staţiunile de pe Valea Prahovei; copaci şi stâlpi de electricitate rupţi în mai multe localităţi. Locuințe inundate și în Vâlcea și Mehedinți

12 decembrie 2021, 12:10

În Prahova, a fost noapte albă pentru mulți locuitori din Buşteni, Azuga, Breaza, Comarnic și Sinaia, acolo unde apele revărsate au pătruns în curți și locuințe și au lăsat prăpăd în urmă. Oamenii și-au văzut munca distrusă în doar câteva ore, pentru a doua oară în ultimele trei luni.

În localitatea Cheia, un bărbat a fost salvat în ultima clipă de pompieri după ce puhoaiele s-au revărsat pe șosea și i-au răsturnat autoturismul.

Pompierii au intervenit cu motopompe pentru a scoate apa din case și beciuri.

În cartierul Platou Izvor din Sinaia, proprietarii de autoturisme abia au reușit să își salveze bunurile din calea apelor.

Tot în Sinaia, o alunecare de teren produsă după o ploaie de 24 de ore s-a oprit la mică distanţă de două locuinţe. De teamă, locuitorii din zonă și-au mutat copiii la rude.

Situație gravă și în județele Argeș dar și în Vâlcea, unde pompierii au intervenit să scoată apa și din câteva locuințe în localitățile Racoviţa, Brezoi şi Horezu.

Și în Mehedinți, inundațiile au afectat zona de nord a județului, în Baia de Aramă și în satul Mărăşeşti, unde proprietarii a cinci locuințe au cerut ajutorul pompierilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă