Ion Ţiriac încinge spirite într-un interviu acordat emisiunii Reţeaua de Idoli de pe TVR 2: Îi recomandă Serenei Williams să se retragă

6 ianuarie 2021, 19:24

La 39 de ani, după o accidentare în toamnă, Serena Williams a declarat de curând că se gândește să revină din nou pe teren.

Fostul număr 1 mondial consideră chiar că nu este momentul să se gândească la retragere.

Ion Țiriac are un mesaj pentru celebra sportivă. Într-un interviu acordat Irinei Păcurariu, în emisiunea Rețeaua de Idoli de pe TVR 2, Țiriac a spus că Serena a fost o jucătoare senzațională, dar a venit timpul să renunțe la competiţii.

Ion Țiriac, om de afaceri: La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.

Declarațiile făcute de Ion Țiriac la TVR 2 au fost preluate de publicații din întreaga lume.

La afirmațiile fostului tenismen a reacționat soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian. Într-o postare pe Twitter acesta l-a ironizat pe Țiriac.

Alexis Ohanian: Cred că se poate spune că nimeni nu dă importanţă la ceea ce spune Ion Ţiriac. A trebuit să caut pe Google. Se pare că şi fiica mea de 3 ani a câştigat mai multe titluri de Grand Slam.

Serena Williams este în acest moment pe locul 11 în clasamentul WTA. În întreaga carieră a câștigat 843 de meciuri și a pierdut doar 147.

Interviul integral cu Ion Țiriac îl puteți revedea luni, 11 ianuarie, de la ora 21:00, pe TVR 2, în emisiunea Rețeaua de Idoli.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite