Irina Begu, Gabriela Ruse, Irina Bara și sunt Jaqueline Cristian sunt semifinalistele Winners Open, primul turneu de tenis desfășurat în România după pauză

Irina Bara la turneul Winners Open
Irina Bara la turneul Winners Open
3 iulie 2020, 23:41

Cristian (162 WTA) era obligată să câştige meciul pentru a ajunge în semifinale, în vreme ce Begu (81 WTA) era practic calificată indiferent de rezultat, notează Agerpres.

Begu a dominat clar primul set, câştigat cu un sec 6-1. Setul al doilea a fost mai echilibrat, dar Irina Begu a condus la un moment dat cu 4-2. Jaqueline Cristian a avut o revenire spectaculoasă, câştigând patru ghemuri la rând şi revenind de la 2-4 la 6-4.

În super-tiebreak, Begu a început mai bine şi a condus cu 2-0, 4-1, 5-3 şi 7-6. Cristian a revenit în set şi a câştigat trei puncte la rând, pentru 9-7, dar a ratat ambele mingi de meci. Cristian (22 ani) nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să se impună cu 11-9 şi să obţină biletul pentru semifinale, după aproape două ore de joc.

În clasamentul final al grupei, Begu a ocupat primul loc, urmată de Cristian şi Miriam Bulgaru, fiecare cu câte o victorie. Diferenţa s-a făcut la numărul de seturi.

În Grupa A, Gabriela Ruse a ocupat primul loc, urmată de Irina Bara şi Georgia Crăciun.

Sâmbătă sunt programate semifinalele Ruse – Cristian (14:00) şi Begu – Bara (15:30).

Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, primului turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, se desfăşoară pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca. Turneul are loc cu respectarea măsurilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Meciurile au loc fără spectatori.

Duminică la ora 14.00 este programată finala, iar meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat tot duminică, de la ora 16:30.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite