Jaf la o bancă din județul Vrancea. Hoții au distrus un bancomat. IPJ Vrancea: Din bancomat nu au fost furați bani

3 octombrie 2020, 09:05

ACTUALIZARE, ORA 10.30: Polițiștii din Vrancea susțin că din bancomatul distrus în comuna Păunești, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de persoane rămase încă necunoscute, nu au fost furați bani.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomat nu au fost sustrase sume de bani”, a transmis IPJ Vrancea.

Anterior, polițiștii anunțaseră că, din primele cercetari, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, care urma să fie stabilită de reprezentanții băncii.

Polițiștii au fost anunțați sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, printr-un apel la 112, despre faptul că, în comuna Păunești, bancomatul din incinta unei bănci prezintă urme de distrugere.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că persoane necunoscute ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la bancomat.

Poliţiștii au instituit filtre în județ şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate.

 

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii au fost anunțați sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, printr-un apel la 112, despre faptul că, în comuna Păunești, bancomatul din incinta unei bănci prezintă urme de distrugere.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că persoane necunoscute ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la bancomat.

Din primele cercetări a reieșit că o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost furată o sumă de bani, care urmează să fie stabilită de reprezentanții băncii.

Poliţiştii au instituit filtre în județ şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă