Joe Biden a câştigat opt state în „Super-marţea” alegerilor primare, pentru desemnarea candidatului democrat la președinția SUA

Candidat la desemnarea pentru președinția SUA
Candidat la desemnarea pentru președinția SUA
4 martie 2020, 10:13

Victoria lui Joe Biden în aceste state este surprinzătoare, date fiind rezultatele dezastruoase obţinute de el până acum, notează Mediafax, care citează The Washington Post.

„Este o seară foarte bună şi se pare că va fi din ce în ce mai bună. Nu i se spune ‘super-marţea’ degeaba!”, a declarat Joe Biden.

Contracandidatul său, senatorul Bernie Sanders, a câştigat în trei state. Sanders conduce însă în California, statul cu cei mai mulţi delegaţi. Rezultatele din California nu sunt încă finale.

În discursul său, Sanders a lansat un atac dur la adresa lui Donald Trump:„Vă spun cu toată încrederea că vom câştiga şi îl vom învinge pe cel mai periculos preşedinte din istoria acestei ţări”.

„Super-marţea” alegerilor reprezintă cea mai mare miză în eforturile pentru obţinerea numărului de 1.991 de delegaţi, necesar pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite