Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina și francezul Gael Monfils au devenit părinții unei fetițe

15 octombrie 2022, 15:30

Jucătorul francez în vârstă de 36 de ani a anunțat vestea pe rețelele de socializare: „Am avut cea mai uimitoare noapte din viața mea, care s-a încheiat cu cel mai frumos cadou în jurul orei 6:00. Elina a fost puternică și curajoasă.  Nu pot să-i mulțumesc suficient soției mele și lui Dumnezeu pentru acest moment special. Bine ai venit în lume, mica mea prințesă SKAÏ!”

Elina Svitolina, 28 de ani, a ajuns cel mai sus pe locul 3 mondial în clasamentul WTA la simplu și a câștigat 16 titluri WTA. Cel mai important titlu al carierei este Turneul Campioanelor, câștigat în 2018. În turneele de Mare Șlem, cele mai bune performanțe ale ucrainencei sunt semifinale la Wimbledon și US Open, ambele în 2019.

Elina Svitolina este una dintre cele mai vocale și implicate sportive în social media, după izbucnirea războiului declanșat de Rusia în Ucraina, în februarie anul acesta.

În prezent locul 38 ATP, Gael Monfils a absentat de pe terenul de tenis din august, din cauza unei accidentări la picior. Cea mai înaltă poziție atinsă în clasamentul ATP  este locul 6 mondial, în noiembrie 2016. A ajuns de două ori în semifinale în turnee de Grand Slam, la Roland-Garros în 2008 și la U.S. Open în 2016. Francezul a câștigat 11 titluri ATP la simplu și a jucate alte 22 de finale.  A ajuns în cel puțin o finală ATP la simplu,  în fiecare an din 2005. În turnee din Seria Masters, Monfils a disputat trei finale: la Paris în 2009 și 2010 și la Monte Carlo în 2016.

Elina Svitolina și Gael Monfils sunt împreună din 2019, iar în vara lui 2021 s-au căsătorit. În mai 2022 au anunțat că vor deveni părinți în octombrie.

CITEȘTE ȘI: Războiul din Ucraina – reacții în lumea tenisului. Elina Svitolina a refuzat să joace împotriva rusoaicei Ana Potapova. Liderul mondial, rusul Medvedev, mesaj pentru pace

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina anunță că nu va participa la Roland Garros și le cere din nou sportivilor ruși și belaruși să-și exprime poziția față de război

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă