Klaus Iohannis, despre criza politică: Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare

9 septembrie 2021, 13:58

”Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un Guvern care merge mai departe, chiar împreună cu mine este domnul ministru MAE și știu că cei doi miniștri au avut o discuție foarte bună împreună, deci din acest punct de vedere nicio îngrijorare”, a spus președintele în Elveția.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai declarat că investitorii elveţieni trebuie încurajaţi să vină în România într-un număr cât mai mare şi a transmis că „chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare”.

„Aspectele economice au constituit o parte semnificativă din dialogul pe care l-am avut cu domnul preşedinte (al Elveţiei, Guy Parmelin – n.r). Avem investiţii foarte importante şi de mare succes, investiţii elveţiene în România, şi acest trend va continua. Este clar că pentru a avea succes în continuare în această relaţie trebuie să încurajăm mai mulţi investitori. Pot să vă spun că planifică domnia sa pentru anul viitor o delegaţie cu profil economic, pe care domnia sa o va conduce în România, pentru a explora alte şi alte oportunităţi pentru colaborare şi pentru firmele elveţiene şi l-am încurajat mult pe domnul preşedinte să organizeze această delegaţie. Vor avea tot sprijinul meu şi al colegilor mei pentru a găsi cele mai bune căi de promovare, iar chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, joi, o vizită oficială în Confederaţia Elveţiană, la invitaţia omologului elveţian.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă