Kremlin: Rusia, o constantă în discuţiile electorale din SUA. „Regretăm că această competiţie a antipatiei faţă de Rusia a devenit o constantă”

Alegeri în SUA
Alegeri în SUA
23 octombrie 2020, 22:22

În dezbaterea de joi seară, cei doi contracandidaţi pentru preşedinţia SUA au discutat şi subiecte de politică externă, iar Rusia a fost menţionată.

Donald Trump a spus că nimeni nu a impus sancţiuni mai aspre asupra Rusiei, în timp ce Joe Biden a susţinut că Rusia caută să îl împiedice să fie ales. Acesta a mai declarat că orice ţară care va interveni în alegerile din America va plăti un preţ pentru asta, dacă el va câştiga.

„Regretăm că această competiţie a antipatiei faţă de Rusia a devenit o constantă în toate procesele electorale din SUA. Suntem perfect conştienţi de acest lucru şi nu putem decât să ne exprimăm regretul”, a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin.

Oficialii americani au raportat că hackerii ruşi au ţintit reţelele a zeci de guverne de stat şi locale din Statele Unite în ultimele zile şi au furat date de la cel puţin două servere.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite